Stichting BIZ Hoek van Holland Centrum

Hotel Kuiperduin


Hotel Kuiperduin is gevestigd in de voormalige pastorie van Hoek van Holland en gelegen in het gezellige centrum, op steenworp afstand van de Stena Line, station, haven en strand.

De sfeer van weleer verwelkomt U bij het betreden van dit authentieke pand en in de huiskamer van hot hotel heeft U een schitterend uitzicht op de prachtige achtertuin. Een oase van rust. Het hotel beschikt over een aantal familiesuites die compleet zijn uitgerust met douche, toilet en tv. In het gehele hotel is er gratis WIFI. Tevens is het hotel toegangelijk voor gehandicapte gasten.

Hotel Kuiperduin heeft een binnentuin met rookruimte en een fietsenstalling. Parkeren kan gratis in de omgeving van het hotel. Reserveren is niet nodig. Tevens biedt het hotel een vervoersservice van en naar de Stena Line of het station.

Nieuw: Het is nu ook mogelijk om Hotel Kuiperduin in zijn geheel af te huren. U kunt in dit geval met maximaal 25 personen terecht in een gezellige ambiance. U kunt gebruik maken van de lounge, de keuken, de kamers en de sfeervolle tuin. Ook is het mogelijk om fietsen te huren. Informeer naar de mogelijkheden!