Stichting BIZ Hoek van Holland Centrum

Bestuur


Linda Geers - voorzitter

Mijn naam is Linda Geers en ik ben de trotse eigenaresse van Hotel Amerika, Mijn Torpedoloods en Mijn Badhuis in Hoek van Holland. 

Als voorzitter van de stichting BIZ Hoek van Holland vind ik het erg belangrijk dat we een ondersteunende en faciliterende rol vervullen zodat Hoek van Holland weer hét bruisende dorp aan zee wordt. Wij hechten als bestuur dan ook veel waarde aan ontmoeting, betrokkenheid en samenwerking. De BIZ kan deze krachten bundelen en samen met zoveel mogelijk partners uit ons dorp de komende jaren het verschil maken.

Linda Geers - voorzitter

Martijn van Leeuwen - secretaris

Mijn naam is Martijn van Leeuwen en ik ben de eigenaar van Peter van Leeuwen Tweewielers, een begrip in Hoek van Holland als het aankomt op een advies op maat, specialistische vakkennis en optimale klantvriendelijkheid voor wat betreft tweewielers.

Martijn van Leeuwen - secretaris

Wim van Leeuwen - penningmeester

Mijn naam is Wim van Leeuwen en ik ben sinds de oprichting van de BIZ de penningmeester van de Stichting BIZ Hoek van Holland centrum.

In mijn werkzame leven heb ik veelal in financiële functies gewerkt, tot dat ik in 2007 samen met een zakelijk partner een kinderopvangorganisatie heb gekocht. Deze organisatie die wij hebben laten groeien van ca. 80 medewerkers tot een onderneming met ca. 450 medewerkers hebben wij begin 2019 verkocht.

Een groot deel van mijn leven heb ik vrijwilligersfuncties bekleed, als bestuurslid basisschool, Grafisch Lyceum in Utrecht, tennisvereniging in mijn vorige woonplaats en nu in Hoek van Holland en Honselersdijk. De ondernemersvereniging en Stichting BIZ Hoek van Holland centrum maken daar inmiddels ook deel van uit.

Wim van Leeuwen - penningmeester

Jasper Ammerlaan - algemeen bestuurslid

Mijn naam is Jasper Ammerlaan en sinds 1 oktober 2018 ben ik samen met mij broer Wouter de eigenaar van het hartelijke familierestaurant SAAM aan het Brinkplein en zijn wij inmiddels ook de trotse eigenaren van Saam op de Hoek.

Bij SAAM kunt u terecht voor de lekkerste pannenkoeken, schnitzels en diverse andere gerechten. Tevens beschikken wij over een leuke kinderhoek waar de jongste onder ons zich de hele dag kunnen vermaken. Bij Saam op de Hoek, midden op het Brinkplein, bent u aan het juiste adres als het gaat om vers gemaakte producten. Zo persen wij zelf al onze heerlijke sappen en draaien wij wekelijks onze ijssmaken in de ijskeuken. Saam op de Hoek is één van de weinige ijssalons in de regio die het jaarrond ijs verkoopt. Met de komst van SapSaam is het assortiment onlangs uitgebreid. Zo vindt u bijvoorbeeld ook onze heerlijke sinaasappelsap deluxe, groentebooster en diverse energiesappen!

Jasper Ammerlaan - algemeen bestuurslid

Stephan Kleijn - algemeen bestuurslid

Mijn naam is Stephan Kleijn en sinds het najaar van 2014 heb ik samen met mijn broer Herman, buiten de fietsenzaak in De Lier, ook een fietsenwinkel in Hoek van Holland. 

In onze winkel zijn wij dealer van de merken Giant, Sparta, Loekie, QWIC, BSP en Velodeville.
Voor het totale assortiment nodigen wij u graag uit om een kijkje te komen nemen in een van onze winkels. Daar hebben wij ook diverse accessoires en onderdelen voor u. Voor onderdelen en accessoires hebben we o.a. de merken AGU, Cordo, BBB en Shimano. Fietstassen en manden / kratten hebben we o.a. van New Looxs, Basil, Fastrider en Ortlieb.

Stephan Kleijn - algemeen bestuurslid