Stichting BIZ Hoek van Holland Centrum

Stem nu op jouw favoriete schetsontwerp voor het Brinkplein!

Donderdag 18 april jl. zijn de twee conceptontwerpen voor een iconische speel- en ontmoetingsplek voor het nieuwe Brinkplein gepresenteerd. Slechts één van deze schetsontwerpen kan uiteindelijk op het Brinkplein worden geplaatst, dus het is tijd om te stemmen op jouw favoriet!

In opdracht van de gemeente Rotterdam heeft Arrtenders twee ontwerpen gemaakt. De input, opgehaald uit eerdere co-creatie sessies, is verwerkt in twee bijzondere concepten die passen bij het unieke karakter van Hoek van Holland.

Arttenders is een creatieve samenwerking aangegaan met kunstenaars Marjan Laaper en Onno Poiesz. Zij zijn uit de Call for Interest naar voren zijn gekomen. Daarnaast heeft Helma Vlemmings geadviseerd over de aansluiting bij Hoek van Holland en het Brinkplein.

De twee concepten van Arttenders zijn met de gemeente Rotterdam doorontwikkeld. Ze zijn afgestemd op het voorlopig ontwerp voor het Brinkplein, de Prins Hendrikstraat en de Rietdijkstraat. 

Wie mogen stemmen?
Iedereen die een band heeft met Hoek van Holland! Nodig vooral ook anderen uit om te stemmen.

Tot wanneer kunt u stemmen?
U heeft tot en met 5 mei de tijd om uw stem uit te brengen.

Hoe kunt u stemmen?
Via https://office382832.typeform.com/to/oWguD8hO of onderstaande QR-code kunt u de schetspresentaties vinden van beide ontwerpen. Ze worden toegelicht in een filmpje. Kijk dit vooral, want dit geeft antwoord op al jullie vragen. Via deze link kan er ook gestemd worden.

Alle nieuwsberichten