Stichting BIZ Hoek van Holland Centrum

Heskes Uitvaartzorg


Heskes Uitvaartzorg

Een mooi afscheid mogelijk maken.”

Begrafenisondernemer John Heskes is actief in Hoek van Holland, in Westland, in Rijswijk, Den Haag en Maassluis. Als lokale ondernemer en inwoner is John bekend met de regio en op de hoogte van regionale gebruiken. 

Als een dierbare is overleden, staat u als nabestaande voor de taak de uitvaart te regelen. Naast uw verdriet om het verlies, wordt uw aandacht gevraagd voor de organisatie van de begrafenis of crematie. In korte tijd moet u veel beslissingen nemen over zaken waarbij u misschien nooit eerder stilstond. Hoe neemt u op een goede manier afscheid, hoe wilt u de begrafenis of crematie invullen? Er is heel veel mogelijk. Misschien heeft u specifieke wensen? En wat was de wens van uw dierbare hierin?

John begeleidt u bij dit hele proces, zodat het afscheid precies wordt zoals ú dat voor ogen heeft. Hij ondersteunt u in deze periode, luistert naar uw wensen en verhalen, helpt u keuzes maken en neemt – in overleg - praktische zaken uit handen. Samen zorgen we ervoor dat het afscheid van degene die u liefheeft een mooie, liefdevolle herinnering wordt. Een 1e stap in de verwerking van uw verlies. 

Heskes Uitvaartzorg is er voor iedereen. Ongeacht of u of waar u verzekerd bent, is John U graag van dienst. John neemt ruim de tijd om samen met u te kijken naar de mogelijkheden en wensen. Betrokken, persoonlijk en altijd dichtbij.  Voor het regelen van een begrafenis of crematie is John 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.